powered by Footsteps

 

 

Klaverjasvrienden- en vriendinnen

 

!cid_image003_png@01CF1B82.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat hebben wij allemaal genoten van het eten wat Brasserie  Grauwaert, onder aanvoering van Brasserie Grauwaart02.pngde ons welbekende Yvonne,  ons voorschotelde. Wouter stond herkenbaar met pet buiten bij de parkeerplaats om iedereen zijn plaats toe te wijzen. De fietsers konden hun fiets kwijt bij de brasserie. Omstreeks 17.45 begonnen we met 19 personen aan de brood met tapenade,krooswijk.png toen Mexicaanse kipsalade en carpaccio. Daarna gegrilde wraps met vis en wraps met varkensvlees. Er was 1 drankje bij in begrepen, maar door een gulle gift van het AB van ASV UVV kon Wouter iedereen onbeperkt laten drinken.  Vervolgens kregen we papatas bravas, saté kip , ossenhaaspuntjes en tot besluit gamba’s en calamaris ringen.  Ton en Hetty Camue vonden het zo gezellig dat zij een ieder een ijsje aanboden, Ton en Hetty namens een ieder bedankt. Jammer dat Jan Winkel op weg met Wim Lissenberg niet lekker werd en Wim hem weer thuis moest brengen. Harry Beugelink  regelde terstond een plaatsvervanger voor Jan bij het kaarten ,onze tennisvriend Ad Lijffijt (geen familie). Marina en Henny waren helaas door privé omstandigheden verhinderd en Hans Konings en zijn maat Marcel konden door werkomstandigheden niet komen. Gelukkig waren zij allemaal  wel bij het  kaarten, Maarten verving Wil van Vliet, die nog met vakantie in Amerika was, en mocht dus ook mee eten.

Voldaan vertrok een ieder rond 19.45 naar de paperclip om te gaan kaarten .  De einduitslag voor de winnaar stond bijna  wel vast , maar de plaatsen 2, 3 4 konden nog wisselen onder elkaar.

 

1.Ruud en Marina; 2 . Wil en Rond; 3. Rene en Coen; 4 Frans en Leo.

 

Harry Beugelink kaartte met Ad , Wim en Teus  buiten mededingen mee , gewoon voor de gezelligheid.

We gingen met 5 tafels, een ongekende luxe, Rene had een speelschema gemaakt waarbij een ieder met zijn eigen nummer volgens het schema 3 ronden ging kaarten. Men vond dit zeer geslaagd.

Voordat we gingen kaarten werd Wouter nog bedankt door Emiel Sonneveld voor zijn inzet  in de afgelopen 7 jaar en kreeg een leuke VVV etensbon. Emiel ten zeerste bedank!!!

 

In de 1e ronde ontnamen Ad en Wouter Rene en Coen hun kansen op een klassering bij de 1e 3 , zij kwamen slechts tot 948 punten . Verder waren er geen schokkende uitslagen , allemaal bij elkaar.

In de 2e ronde namen Rene en Coen wraak op Hans en Marcel en scoorden 1877 punten, helaas hun medestanders scoorden ook goed.

In de 3e ronde een monster score van Frans en Leo tegen Ruud en Marina,  2041 tegen 1051 bijna gedubbeld. Ton en Hetty gingen ook steeds beter kaarten  en Ron en Maarten gingen bergafwaarts.

 

De uitslag van deze avond .

 

1.       Van Veggel    - Schwartz                  5334 punten         zeer sterk opbouwende reeks

2.       Camue   - Camue                           5203 punten         een mooi resultaat

3.       Van Zijl    - Stolker                          4504 punten          toch nog in de prijzen gevallen

4.       Lijffijt    - Baars                               4498 punten          sterk begonnen daarna 2 slechte partijen waarin alles tegenzat. Bijna nog 3e geworden, scheelt een heer en een vrouw in de puntentelling.

5.       V Huissteden  - Fokkenrood              4484 punten          zeer slechte 3e ronde, maar de 1e plaats is niet in gevaar gekomen .

6.       Rijnberk   - v/d Linden                     4318 punten          van je vrienden moet je het maar hebben, eerst Wouter en Ad en daarna Rob en Cees die hun dwars zaten

7.       Rijssemus   - Smith                         4259 punten          in de 3e ronde  winst op Ad en Wouter een mooi resultaat.

8.       Hoogkamer   - Verheul                     4213 punten          niet zo’n best resultaat, teveel gegeten soms ??

9.       Konings  - Marcel                             4125 punten           allen de 3e ronde liet een goed resultaat zien met winst tegen Maarten en Ron

10.   Rijssemus    - Geurts                        3859 punten           3 verliespartijen en vandaar dus laatste en de poedelprijs, helaas niet uitgereikt . Aan wie heeft de uitslag nu gelegen ???

   1e prijs.png                   

De einduitslag van het seizoen 2015 -2016

1.      V Huissteden  - Fokkenrood 30.029 p.       6. Lijffijt   - Baars      26.920 p.

2.      V Veggel  - Schwartz             29.458 p.       7. Rijssemus – Smith 26.901 p.

3.      V Vliet   - Geurts                    28.977 p.       8. V Zijl - Stolker       25.890 p.

4.      Rijnberk  - v/d Linden          28.600  p.      9. Konings – EELCO    16.038 p.*

5.      Hoogkamer – Verheul           28.317 p.     10.Camue    - Camue   13.528 p.** 

* (4 uitslagen, 4x niet geweest)
** (3 uitslagen)

 

verloting.png 

 

 

 

 

De verloting was wederom een succes ,  15 prijzen te vergeven , en mijn kelderbox is leeg er staan geen prijzen meer in  .

Slagerij gebr. Van Es bedankt voor de sponsoring van de metworsten, Dolf bedankt voor de catering .

 

 

 

 

 

Tenslotte kreeg Marina het woord en bedankte Wouter en z!cid_image007_jpg@01D01D45.jpgijn trouwe secondant Rob voor hun inzet in de afgelopen jaren en zij kregen namens al de kaarters een fles lekkere drank aangeboden.

Wouter kreeg ook nog van Dolf een cadeaubon voor de samenwerking in de afgelopen jaren .caeaubon.png

 

 

 

 

 

Ik wens het een ieder het beste toe, leuke  koningsdag, prettige feestdagen en een goede vakantie. Na de vakantie wil ik geen kaartcompetitie meer doen met 8 kaartavonden doen, maar wil wel met Dolf 3 of 4 kaartavonden gaan organiseren , waar ieder UVV lid aan mee kan doen. Je hoort nog over begin september want de meeste van  jullie zie ik wel bij voetbal- en honkbalwedstrijden.

Maar ik wil wel zeggen dat ik de afgelopen jaren met jullie als zeer leuk heb ervaren en ik hoop dat dit wederzijds is. Een ieder nogmaals hartelijk dank voor al die leuke kaartavonden .

 

 

Afscheid_nemen.jpg

 

 

Wouter Baars